Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Ќе почне откупот на тутунот, се бараат повисоки цени

Прегледи: ...

Дата: 19-Ноем-2023

Време траење: 00:01:52

Категории: ЕКОНОМИЈА

На прагот на откупот на тутунот, производителите бараат повисоки цени кои ќе им ги покријат трошоците и ќе ја задржат рентабилноста на оваа индустриска гранка која носи девизен прилив. За утре најавен состанок со откупувачите во Министерството за земјоделство...

Елизабета Митреска