Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Борбите продолжуваат, нема прекин на огнот

Прегледи: ...

Дата: 19-Ноем-2023

Време траење: 00:02:27

Категории: СВЕТ

Прекинот на огнот во Газа не е мир, војната треба да заврши засекогаш, изјави американскиот претседател Бајден. Болницата „Ал Шифа“ во Газа е „зона на смртта“, велат од Светската здравствена организација. Продолжува евакуацијата на пациенти и лекари...

Бојана Крстевски