Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Расте меѓународната загриженост за судбината на пациентите во болницата „Ал Шива“

Прегледи: ...

Дата: 18-Ноем-2023

Време траење: 00:02:06

Категории: СВЕТ

Првата пратка гориво влезе во Газа. По барање на директорот на болницата „Ал Шифа“ израелската одбрана отвори безбедна рута за тие кои сакаат да заминат. Расте меѓународната загриженост за судбината на пациентите...

Бојана Крстевски