Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Сандерс: Политиката ја нарушува визијата каде навистина сака да оди Македонија

Прегледи: ...

Дата: 13-Ноем-2023

Време траење: 00:01:29

Категории: ЕКОНОМИЈА

Политиката да се тргне од бизнисот. Потенцијал има, но не и стратегија во Македонија – порача економскиот експерт Сандерс во Скопје. Активно да ја промовираме државата и да се фокусираме на одредени сектори во кои имаме конкурентна предност, сугерира Виктор Мизо. Битен фактор е квалитетот на образовниот систем-едногласни бизнис заедницата и експертите.
Александра Велинова