Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Клисарова: Биолошка терапија има, но се троши поради зголемен број новозаболени

Прегледи: ...

Дата: 3-Окт-2023

Време траење: 00:02:27

Категории: МАКЕДОНИЈА

По вчерашните информации во јавноста дека го нема лекот „Фезго“ за болните од канцер, денеска директорката на клиниката Клисарова вели дека биолошка терапија има, но се троши поради зголемен број новозаболени...

Наташа Јанчиќ-Менковски