Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Министерката Петровска на безбедносен состанок во Варшава

Прегледи: ...

Дата: 3-Окт-2023

Време траење: 00:01:39

Категории: МАКЕДОНИЈА

Колективната одбрана на НАТО мора долгорочно да се справи со последиците од војната во Украина, истакнаа учесниците на безбедносниот форум во Варшава. Министерката за одбрана Петровска истакна дека и земјава била цел на хибридни напади по донацијата на оружје за Украина, но таа ќе продолжи до кога ќе биде потребно. И западниот Балкан е несигурен поради војната на европско тло, па мора да продолжи евроинтеграцијата како стабилизирачки фактор, став на словенечкиот министер за одбрана Шарец...
Ирина Гелевска