Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Законот за амнестија е доставен до Собранието и ќе се носи по скратена постапка

Прегледи: ...

Дата: 3-Окт-2023

Време траење: 00:03:55

Категории: МАКЕДОНИЈА

Предлог-законот за амнестија влезе во Собранието без европското знаменце, но по скратена постапка. Политичките фактори и натаму поделени. Владејачкото мнозинство најавува амандман доколку постојат индиции за амнестија за функционери. Опозицијата ќе го блокира, најави дека ќе го напушти Собранието ако се злоупотреби процедурата. Известува Марина Стојанова-Тонева.