Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Oтворен конкурсот за поддршка на проекти од јавен и национален интерес во културата за 2024-та година

Прегледи: ...

Дата: 3-Окт-2023

Време траење: 00:00:45

Категории: МАКЕДОНИЈА

Точно на пладне отворен системот за електронското пријавување на конкурсот за поддршка на проекти од национален и јавен интерес во културата во 2024-та година. Министерката Бисера Костадиновска Стојчевска информира дека главните приоритети во секоја дејност и област остануваат исти, а тоа се, како што рече – квалитет, иновативност и креативност…