Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Неделава треба да биде готов извештајот на работната група за пензиите

Прегледи: ...

Дата: 3-Окт-2023

Време траење: 00:00:56

Категории: МАКЕДОНИЈА

Неделава треба да биде готов извештајот на работната група за пензиите. Во мерките не е предвидено линеарно зголемување, вели министерката Тренчевска, бидејќи тоа би значело дополнително оптоварување на пензискиот систем. Тренчевска додаде дека за година и пол пензиите биле зголемени за 24 насто. Пензионерите незадоволни-продолжуваат со протестите.