Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Професионалност за транспарентност и отвореност на општините

Прегледи: ...

Дата: 25-Септ-2023

Време траење: 00:01:58

Категории: МАКЕДОНИЈА

Зголемени се процентите за транспарентност на работата на општините, но каква е реалната состојба? Се бара поголема професионалност и стручност на локалната администрација, неопходни се обуки, а политиката да ги тргне прстите. На граѓаните првенствено им треба информираност и нивна вклученост за прашањата од нивното секојдневие...
Елизабета Митреска