Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Злоупотреба на европското знаменце и на јавноста

Прегледи: ...

Дата: 19-Септ-2023

Време траење: 00:01:15

Категории: МАКЕДОНИЈА

Граѓаните не можат да ги разберат измените на Кривичниот законик поради скратената постапка. Се злоупотреби и европското знаменце, вели Роберт Хејзлет од Националниот демократски институт. Според Билјана Ивановска, претседателката на Антикорупциска, во јавноста се дебатира отпосле, Комисијата немала увид во предложените амандмани...