Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Незадоволство кај вработените во јавниот сектор, ССМ најавува жешка синдикална есен

Прегледи: ...

Дата: 19-Септ-2023

Време траење: 00:05:21

Категории: МАКЕДОНИЈА

Жешка синдикална есен најавуваат од Сојузот на синдикати на Македонија (ССМ). Вработените во обвинителствата и судовите од 27-ми септември излегуваат на штрајк. Бараат да им се зголемат платите за 78 проценти, исто како и на функционерите. Не се задоволни од понуденото покачување за 10 проценти.
Ана Јосифовска-Тодоровска известува од ССМ. Разговара со претседателот на ССМ, Слободан Трендафилов.