Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Почна изградбата на речно корито и трим-патека на Серава во Бутел

Прегледи: ...

Дата: 19-Септ-2023

Време траење: 00:00:43

Категории: МАКЕДОНИЈА

Со 42 милиони денари, пари на Општината Бутел, почнува изградба на коритото на река Серава во Радишани на потег од 1.400 метри. По изградбата на коритото ќе се гради и трим-патека, со што граѓаните на Општина Бутел конечно ќе добијат соодветно место за рекреација. Најави градоначалникот Костовски. По изградбата на коритото и трим патеката, по течението на реката Серава ќе се решава проблемот и во Бутел 1...