Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Проширување на ЕУ: 27-те почнаа да размислуваат за неопходните реформи

Прегледи: ...

Дата: 19-Септ-2023

Време траење: 00:01:42

Категории: МАКЕДОНИЈА

Француско- германската група на независни експерти денес ќе им достави на министрите за европски прашања повеќе насоки што треба да се истражат за да ЕУ се подготви за пристапување на Украина и на земјите од Балканот. Тие се залагаат за ревизија на одлучувањето и ја нагласуваат важноста на владеењето на правото…

Тони Гламчевски, дописник од Франција за МРТ