Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Пензионерите се подготвуваат за утрешниот протест пред Владата

Прегледи: ...

Дата: 19-Септ-2023

Време траење: 00:00:47

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во пресрет на утрешниот протест пред Владата, пензионерите остануваат на барањето – 3.500 денари да влезат во основицата на пензиите а потоа да следат усогласувањата. Незадоволни се од односот на надлежните спрема нивните барања, за кои како што велат, на улица се веќе 47 денови.