Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Се продлабочува проблемот со недостиг од судии во Струга

Прегледи: ...

Дата: 19-Септ-2023

Време траење: 00:01:53

Категории: МАКЕДОНИЈА

Наместо потребните 15-мина по систематизацијата, струшкиот Основен суд функционира само со петмина судии. Загрижува тоа што судот остана и без судија кривичар, а од јануари идната година поради пензионирање остануваат само двајца судии...

Соња Рилковска