Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Студентите излегоа на улица со порака дека ќе се борат за правда во државата

Прегледи: ...

Дата: 18-Септ-2023

Време траење: 00:01:43

Категории: МАКЕДОНИЈА

Студенти од Правниот факултет и граѓани кои се собираа преку социјалните мрежи, денеска излегоа на протест против измените во кривичниот законик. Маршираа пред Владата а потоа се приклучија на протестот пред Обвинителството...
Ана Јосифовска Тодоровска