Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Неделава ќе се знае кои соеви се шират низ земјава

Прегледи: ...

Дата: 18-Септ-2023

Време траење: 00:04:25

Категории: МАКЕДОНИЈА

Неделава Комисијата за заразни болести ќе решава дали ќе има мерки за заштита по зголемување на бројот на заболени од ковид според последните статистики. Надлежните уверуваат дека нема простор за паника.
Наташа Јанчик Менковски разговара со Злате Мехмедовиќ – претседателот на Комисијата за заразни болести.