Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Младите образовани а невработени лица од вардарскиот регион, добија простор каде можат да ги реализираат нивните идеи и проекти

Прегледи: ...

Дата: 16-Септ-2023

Време траење: 00:01:42

Категории: МАКЕДОНИЈА

Проблемот каде да ги реализираат сопствените идеи и проекти, младите невработени лица од вардарскиот регион, добија можност во објект „Хаб“ чија изградба ја финансираше ЕУ...

Петар Печков