Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
На позитивната листа на лекови ниту едно модерно средство за контрацепција

Прегледи: ...

Дата: 26-Септ-2022

Време траење: 00:02:04

Категории: МАКЕДОНИЈА

Ветувања многу, реализација нема. На позитивната листа на лекови, сè уште не се наоѓа ниту едно модерно средство за контрацепија. Поради ова, граѓаните најчесто имаат незаштитени сексуални односи, предупредуваат невладините организации. Побараа во најкус можен рок, институциите да ги спроведат обврските коишто ги презеле и со меѓународни документи и со национални стратегии.

Ана Јосифоска Тодоровска