Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Продолжува расправата за кризната состојба во енергетиката

Прегледи: ...

Дата: 26-Септ-2022

Време траење: 00:01:17

Категории: МАКЕДОНИЈА

Кризната состојба во енергетиката, во снабдувањето со струја и топлинска енергија пред пратениците. Опозицијата критикува дека власта сака да ја прогласи поради тендери во четири очи. Според пратеничката Рашела Мизрахи, увезуваме најскапа струја, а имаме и најскапи горива во регионот.

Миле Ристески