Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Повредата на ’рбетниот мозок била пресудна за смртта на ракометарот Денис Тот

Прегледи: ...

Дата: 26-Септ-2022

Време траење: 00:01:13

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во судот денеска сведочеа лекари од Институтот за судска медицина. Директорот на Институтот Станков заклучи дека повредите во вратот, каде почнува ’рбетниот мозок биле фатални за перспективната ракометна ѕвезда. Без оваа повреда можеби и ќе преживеел...

Анита Димитријевска – Велковска