Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
БЕГ: Немаме законска обврска, ниту можност да испорачуваме топлинска енергија

Прегледи: ...

Дата: 26-Септ-2022

Време траење: 00:02:06

Категории: МАКЕДОНИЈА

На само неполни три недели до стартот на грејната сезона од БЕГ велат, немаме правен основ да располагаме со топланите, ниту обврска да вршиме на дејноста во новата грејна сезона. Ставот доаѓа по информациите дека се должни да испорачуваат топлинска енергија до изборот на нов носител на лиценца. Менаџментот вели, договорот е раскинат, а компанијата е финансиски неспособна за вршење на дејноста поради големи загуби...

Марина Тонева Стојанова