Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Нема најава за проблеми со снабдувањето со масло за јадење, ниту за негово посакапување

Прегледи: ...

Дата: 26-Септ-2022

Време траење: 00:01:32

Категории: МАКЕДОНИЈА

Македонскиот пазар нема да има проблеми со снабдувањето со масло за јадење, ниту со неговата повисока цена најмалку до следната пролет. Годинава има богат род на сончогледот, повисока откупна цена што резултира со три пати повеќе род од лани...

Петар Печков