Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Кардиолошкиот центар во Охрид доби нов ангиограф

Прегледи: ...

Дата: 26-Септ-2022

Време траење: 00:02:03

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во Специјалната болница „Свети Стефан“ во Охрид во моментов се монтира новиот ангиограф што ќе придонесе да се спасат многу животи. Стариот извесен период беше вон функција поради што пациентите со срцеви заболувања од југозападниот дел на земјава се препраќаа во скопските клиники. Од овој регионален центар велат дека имаат потреба од повеќе простор и од уште еден ангиограф, бидејќи обемот на работа е голем, а просторот кај специјалната болница „Свети Еразмо“ и по седум години од почетокот на работите не е уреден...

Сашо Нелоски