Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Крајната десница триумфираше на вонредните парламентарни избори во Италија

Прегледи: ...

Дата: 26-Септ-2022

Време траење: 00:01:51

Категории: СВЕТ

Победа на крајната десница во Италија. Џорџа Мелони и нејзината партија „Браќа на Италија“ добија речиси една четвртина од гласовите. 45-годишната политичарка е на пат да стане првата премиерка на Италија, но и челник на најдесничарската влада од крајот на Втората светска војна...

Маја С. Филдишев