Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Вести од светот

Прегледи: ...

Дата: 26-Септ-2022

Време траење: 00:01:50

Категории: СВЕТ

Четврти ден од референдумот во четирите украински области под руска контрола. Киев порача дека по гласањето нема да постои можност за преговори со москва. Седум брода со жито заминаа од украинските пристаништа. Победа на крајната десница на парламентарните избори во Италија, Мелони е за единство. Жртви во тајфунот „Нору“ на филипините. Жените во Швајцарија ќе работат една година повеќе за целосна пензија...

Маја С. Филдишев