Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
„Русино Полог“ во тешка финансиска ситуација, се надева на помош од Владата

Прегледи: ...

Дата: 25-Септ-2022

Време траење: 00:01:51

Категории: ЕКОНОМИЈА

Јавното претпријатие „Русино Полог“ кое менаџира со регионалната депонија Русино, каде полошките општини го депонираат сметот е во тешка финансиска состојба. Општините и јавните претпријатија кои го носат сметот во депонијата погодени од енергетската криза не ги намируваат навремено обврските кон ова јавно претпријатие, кое пак се надева на помош од владата за да може нормално да функционира.

Зоран Димовски