Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Вести од светот

Прегледи: ...

Дата: 25-Септ-2022

Време траење: 00:02:08

Категории: СВЕТ

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров го обвини Западот за „русофобија без преседан“. Во својот говор на 77-та годишна сесија на Генералното собрание на ОН потенцираше дека непријателските сили сакаат да и нанесат воен пораз на Русија, и да ја уништат.
Маја С. Филдишев