Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Битиќи: Додека не се избере нов економски оператор, БЕГ мора да испорачува топлинска енергија

Прегледи: ...

Дата: 24-Септ-2022

Време траење: 00:02:06

Категории: ЕКОНОМИЈА

Додека не се избере нов економски оператор, БЕГ мора да испорачува топлинска енергија кон граѓаните, рече вицепремиерот за економски прашања Битиќи. Нагласи дека согласно законот, компанијата мора да има и резерви на гас и други суровини за да обезбеди парно греење. За топланите Исток и Запад, вицепремиерот со став дека процесите мора да бидат согласно законот и дека закупот е легитимна алатка.
Ана Јосифоска Тодоровска