Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Полошките општини со низа мерки ќе штедат струја

Прегледи: ...

Дата: 24-Септ-2022

Време траење: 00:01:49

Категории: ЕКОНОМИЈА

Формирање на јавно претпријатие за улично осветлување, намалување на работни часови на јавната администрација се само дел од мерките и предлозите на полошките општини за штедење на струјата во пресрет на грејната сезона. Најголемите општини Тетово и Гостивар разочарани се што владата го одби предлогот на полошките општини зимскиот одмор да се продолжи за два месеци со цел училиштата да заштедат струја во зимските месеци.

Зоран Димовски