Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Продолжуваат референдумите за обединување со Русија, нови напади во Одеса и Запорожје

Прегледи: ...

Дата: 24-Септ-2022

Време траење: 00:02:59

Категории: СВЕТ

Во Украина продолжуваат референдумите за обединување со Русија. САД подготвува нови санкции за Москва, НАТО праќа помош за Киев. Западот предупреди – референдумот е нелегитимен, нема да ги признаеме резултатите од гласањето. Нови напади во Одеса, гранатирано и Запорожје. Има жртви. Бегството од делумната мобилизација во Русија предизвика метеж на границите со Финска, Грузија и Казахстан.
Маја С. Филдишев