Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Вирусите ги наполнија амбулантите со деца

Прегледи: ...

Дата: 23-Септ-2022

Време траење: 00:01:33

Категории: МАКЕДОНИЈА

Ординациите на педијатрите се полни. Во една смена се прават и до 100 прегледи. Доаѓаат болни деца од сите возрасти. Причина – вирусите кои беа потиснати од короната, најчесто ларингитот...

Наташа Ј. Менковски