Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Да не се злоупотребува пристапниот процес, преговорите мора да бидат ослободени од билатерални барања

Прегледи: ...

Дата: 23-Септ-2022

Време траење: 00:01:53

Категории: МАКЕДОНИЈА

Европската Унија не е комплетна без целосна интеграција на Западен Балкан. Зборовите да се преточат во дела, билатералните прашања да немаат толкаво влијание-европратеници од Зелените допатуваа во Скопје…

Ирина Гелевска