Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Се прават проекции за справување со енергетската криза

Прегледи: ...

Дата: 23-Септ-2022

Време траење: 00:02:03

Категории: ЕКОНОМИЈА

Не сме изолирани како земја од она што се случува на светскиот и европскиот пазар и ги правиме проекциите како да се справиме со енергетската криза во зимскиот период и наредната година. Ова на дваесет и правата годишна конференција на Македонската берза го изјави министерот за финансии, Фатмир Бесими. Што се однесува до Македонската берза резултатите бележат намалување во споредба со изминатите две години кои беа најуспешни во изминатата деценија...

Сашо Нелоски