Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Иран: Отворена истрага за случајот со Амини која почина во полициски притвор

Прегледи: ...

Дата: 23-Септ-2022

Време траење: 00:01:35

Категории: СВЕТ

Отворена е истрага за случајот со 22-годишната Махса Амини која почина во полициски притвор, откако беше уапсена поради неправилно носење на хиџабот. Сведоците тврдат дека била тепана од полициските службеници, по што паднала во кома која траела три дена...

Маја С. Филдишев