Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Левица го формулира прашањето за референдум, се подготвува за собирање на потребните потписи

Прегледи: ...

Дата: 23-Септ-2022

Време траење: 00:01:55

Категории: МАКЕДОНИЈА

Левица се подготвува за собирање на потребните сто потписи за иницијативата за референдум. Прашањето е формулирано. Иницијативата до спикерот Џафери се очекува да биде доставена до крајот на идната недела…

Марина Стојанова Тонева