Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Коалицијата Менуваме бара оставка од претседателот на Националниот сојуз на слепи лица

Прегледи: ...

Дата: 23-Септ-2022

Време траење: 00:00:43

Категории: МАКЕДОНИЈА

Коалицијата Менуваме бара неотповиклива оставка од претседателот на Националниот сојуз на слепи лица, Жарко Селковски и неговиот тим до понеделник, и со мирен трансфер да ја прадеде функцијата, да го свика собранието и на транспарентен начин да се изберат делегати и нов претседател. Го обвинија за низа неправилности, а дописите за нив ги поднеле до сите надлежни институции.