Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Граѓаните сè почесто посегнуваат по седативи

Прегледи: ...

Дата: 23-Септ-2022

Време траење: 00:01:58

Категории: МАКЕДОНИЈА

Последниве три години битолските психолози со блокирани термини. Ако на почетокот се посветуваа третмани за загриженоста по здравјето најновите третмани се посветени на стресот наметнат од економската и енергетската криза. Од аптеките велат квотите на седативи за смирување кој се издаваат на рецепт бргу се трошат. Граѓаните веќе употребуваат и антидепресиви на природна база…

Стевче Митревски