Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
20 илјади евра за струја, иако фабриката не работела

Прегледи: ...

Дата: 23-Септ-2022

Време траење: 00:01:47

Категории: ЕКОНОМИЈА

Сопственикот на фабриката за керамика „Хемија-комерц“ од Велес, Трајче Трајковски се сомнева во исправност на системот за евиденција на потрошена струја, откако за месец август добил сметка од 20 илјади евра, иако фабриката престанала со работа на 12-ти јули..

Петар Печков