Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Прилепскиот суд со неколку судии, можно е застарување на делата

Прегледи: ...

Дата: 23-Септ-2022

Време траење: 00:01:45

Категории: МАКЕДОНИЈА

Судовите се соочуваат со недостиг од судии, а во прилепскиот Основен суд ситуацијата се оценува како најтешка. Голема е опасноста од застарување на делата. На потег е Судскиот совет...

Елизабета Митреска