Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Габер: Во ноември нови 59 судии и обвинители

Прегледи: ...

Дата: 22-Септ-2022

Време траење: 00:00:41

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во ноември треба да стапат на должност 59 обвинители и судии кои ја минале обуката во Академијата, а по година и половина нивниот број ќе се дополни со 97 нови персонални решенија, најави директорката на академијата Габер-Дамјановска. Новина е потпишаниот договор со француската амбасада според кој на Академијата ќе се изучува и францускиот јазик.