Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Дискусии наместо прогласување криза

Прегледи: ...

Дата: 22-Септ-2022

Време траење: 00:02:04

Категории: МАКЕДОНИЈА

Кризната состојба во енергетиката е повеќе од потребна, но во Собранието не се изнајде начин да се прогласи по итна постапка. Одново се соочија ставовите на СДСМ и на ВМРО-ДПМНЕ, расправата се врати во матичната комисија, спикерот Џафери ги предупреди-рокот на објавата истекува на 28-ми септември...

Игор Панов