Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Пендаровски: Системот на санкции на дискриминирачки говор е недоволен

Прегледи: ...

Дата: 22-Септ-2022

Време траење: 00:01:49

Категории: МАКЕДОНИЈА

Клучно е, сите оние кои се кријат зад удобноста на тастатурата да бидат свесни за одговорноста на напишаното или кажаното, порача шефот на државата Пендаровски на трибината посветена на дискриминирачкиот говор во дигиталните медиуми...

Анита Димитријевска – Велковска