Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Отворено писмо за изградба на технолошки парк

Прегледи: ...

Дата: 3-Септ-2022

Време траење: 00:04:01

Категории: ЕКОНОМИЈА

Отворено писмо од инвеститори до Владата за побрзо одобрување на одлуката за изградба на Технолошки парк во Скопје. Велат- секој ден е важен за инвестицијата што треба да донесе развој за целиот регион. „Економскиот ефект ќе биде голем. Не помалку важен е и едукативниот и забавниот“, изјави за МТВ првиот човек на компанијата што планира да вложува. Поддршка за проектот и од холивудската ѕвезда Мет Дилон.
Ирина Гелевска