Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Пациентите со срцева слабост на црно ги набавуваат неопходните лекови

Прегледи: ...

Дата: 17-Авг-2022

Време траење: 00:01:36

Категории: МАКЕДОНИЈА

Пациентите со срцева слабост во земјава на црно ги набавуваат неопходните лекови. Лекот „Ентресто“, кој им е неопходен го нема во Регистарот на лекови во земјава, па тие се принудени да го шверцуваат од странство. Од Националното здружение „Храбро срце“ апелираат до Министерството за здравство да го вметне овој лек во регистарот.

Соња Рилковска