Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Бесими за МИА: И да не отворевме дебата за даночните реформи, има закони кои стапуваат во сила од 1 јануари

Прегледи: ...

Дата: 17-Авг-2022

Време траење: 00:00:57

Категории: ЕКОНОМИЈА

„Концептот за даночни реформи се базира на проширување на даночната основа за да се намали сивата економија. Воопшто не се разговара за номинално зголемување на даночните стапки“, уверува министерот за финансии Бесими, во интервју за агенцијата МИА. Бесими вели, за луѓето со ниски примања, ќе има ситуации во коишто даночното оптоварување ќе биде и пониско. Тој тврди дека е подготвен да ги слушне критиките за да се изнајдат оптимални решенија. И да не ја отворевме дебатата, има закони кои на 1-ви јануари стапуваат во сила, укажува првиот финансиер.