Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
ХОТАМ: Не е време за даночни реформи

Прегледи: ...

Дата: 16-Авг-2022

Време траење: 00:01:26

Категории: ЕКОНОМИЈА

Хотелската асоцијација смета дека не е време за даночни реформи. Кризата во туристичката индустрија сè уште се чувствува. Даночните реформи ќе ја зголемат сивата економија во туристичката индустрија. Компаниите ќе се обидуваат да затајуваат даноци, или ќе ставаат клуч на врата е ставот на ХОТАМ…

Соња Рилковска