Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Поддршка за креирање нови иновативни бизниси

Прегледи: ...

Дата: 14-Авг-2022

Време траење: 00:01:50

Категории: ЕКОНОМИЈА

Младите од југоистокот бараат поддршка за креирање сопствени бизниси. Велат дека им е потребна помош за своите иновативни идеи ги преточат во бизнис планови. Центарот за развој на југоистокот со пари од ЕУ во наредните две години нуди можност младите кои се невработени, да стекнат искуства и знаења како да бидат конкурентни со своите бизнис проекти...
Стојне Митева