Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Потпишан договор, во земјава ќе се произведува електричниот автомобил „е.ГО“

Прегледи: ...

Дата: 13-Авг-2022

Време траење: 00:02:32

Категории: ЕКОНОМИЈА

Потпишан договорот за реализација на инвестицијата од 130 милиони евра за производство на електрични автомобили во земјава. Фабриката ќе се гради во тетовската индустриска развојна зона на површина од 60 илјади метри квадратни метри и ќе вработува 890 луѓе. „е.ГО“ е компанија за електрични возила со седиште во Ахен, основана во 2015-та, а првите примероци од нејзините погони беа испорачани во мај 2019-та година...
Ирина Гелевска